Loading
21 augustus 2018

City Resort Hotel Helmond

City Resort Helmond pakt uit bij Ons Brabant Festival

De derde editie van het Ons Brabant Festival in Helmond vindt komende zondag,  7 oktober, plaats. Het festival draait dit jaar om het thema ‘food’. City Resort Hotel Helmond zal daarom zeker niet ontbreken in het lijstje deelnemers en pakt flink uit.

Op 7 oktober vinden er uiteenlopende activiteiten en optredens plaats op de volgende locaties: Gaviolizaal, Sligro Helmond, Natuurtuin de Bundertjes, Kasteel Helmond, Restaurant De Rozario, Restaurant Nastrium/Backyard, Cacaofabriek en ‘last but not least’: City Resort Hotel Helmond.

Ontspannen

City Resort Hotel Helmond biedt gasten en bezoekers een prettig en ontspannen verblijf met een veelvoud aan faciliteiten. Het hotel kent diverse faciliteiten zoals Wellnessresort Helmond en Restaurant Op Suyt. Maar ook een bowlingcenter en fitnesscentrum Fitland Helmond maken deel uit van het uitstekend geoutilleerde resort.

Bodytreatments

Tijdens het Ons Brabant Festival kunnen festivalgangers bij City Resort Hotel Helmond een kijkje nemen bij diverse promotieactiviteiten  van de Wellness- en Fitness-afdeling. Ook zijn er ‘bodytreatments’ en worden er massages gegeven. In de restaurantkeuken vinden demonstraties plaats met de ‘Green Egg’.

Bowlen

Daarnaast heeft City Resort Hotel Helmond een prijs beschikbaar gesteld voor degene die raadt welke ingrediënten er in de Ons Brabant Festival-bonbon zitten die is te proeven bij de Cacaofabriek. Deze prijs bestaat uit een leuk groepsuitje: 1 uur bowlen inclusief een hapje en een drankje bij City Resort Hotel Helmond.

Over City Resort Hotel Helmond

City Resort Hotel Helmond biedt  u een prettig en ontspannen verblijf met een veelvoud aan faciliteiten.
Dit hotel biedt diverse faciliteiten zoals Wellnessresort Helmond, Restaurant Op Suyt. Maar ook een bowlingcenter en fitnesscentrum Fitland Helmond.

 

Category: