Loading
21 augustus 2018

Restaurant De Rozario

Net als vorig jaar kunt u ook dit jaar weer bij Restaurant De Rozario culinair genieten.
Voor €25,- p.p. kunt u genieten van een van een culinair gerechtje inc. een drankje verdeeld over 3 sessies.

Meer informatie en inschrijfdata volgt.

Over Restaurant De Rozario

Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.

Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

(bron tekst; http://derozario.nl/ )

Category: