Loading
21 augustus 2018

Sligro

De grootste mosselpan van de wereld staat deze dag op het terrein van de Sligro. En dit is geen gewone pan; ze heeft een omvang van 7 meter en een doorsnede van bijna 2 meter. Daar kun je heel wat mosselen in bereiden! Naast de mosselpan staat er ook een Rad van Fortuin met mooie prijzen en kun je eerlijk en heerlijk genieten van de fairtradeproducten van Sligro. Ook zal er bekendheid worden gegeven aan de restaurantactie van Sligro.

(tekst loopt door onder foto)

 

 

Over Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven die zich direct en indirect richten op de Nederlandse foodmarkt. Bij Foodservice doen we dit als groothandel.

Marktleider in foodservice

Binnen foodservice is Sligro marktleider. We richten ons op groot- en kleinschalige horeca, recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. Dit alles doen we met een landelijk netwerk van 50 vestigingen en 8 distributiecentra.

Eigen productiefaciliteiten

Sligro Food Group beschikt over eigen productiefaciliteiten voor gespecialiseerde convenienceproducten, vis, patisserie- en traiteurproducten en een vleescentrale. Ook hebben we een belang in onze verspartners voor vlees, wild & gevogelte, AGF en brood & banket. Als klant heb je bij ons de keuze meer dan 60.000 food- en aan food gerelateerde non-foodartikelen.

Inkoop

De foodserviceproducten koopt Sligro Food Group in eigen beheer in. Binnen alle bedrijven die deel uitmaken van de groep, staat het delen van kennis en het benutten van substantiële synergie- en schaalvoordelen centraal. We streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn.

 

 

Category: